lauantai 16. tammikuuta 2016

Bangkok aina vaan

Voi juku, itkuherkkä neiti täällä! Kaks kuukautta on mennyt niin nopeeta ja huomenna otetaan suunta lentokentälle. Nuori pari ottaa suunnan kohti kylmää Suomea ja mä lennän Myanmariin. En voi käsittää tätä ajan kulua!


Eilinen päivä vietettiin hotellin kattopoolilla. Täällä on semmonen 35 astetta lämmintä niin viilee allas teki aika poikaa. Rikka Innin allasalue on pieni, mutta ihan siisti ja siellä on suht paljon aurinkotuoleja. Siellä toimii myös ravintolahintoihin nähden suhteellisen sopuhintanen allasbaari.


Illalla lähdettiin viimeisteleen Kaisan tuliaisostoksia Khao Sanin kojuihin ja käytiin tietysti Magic Maxilla syömässä. Mä kävin ottamassa uudet geelaukset kynsiin Darin-kauneushoitolassa Rambuttri-kadulla. Valitsin mestan ihan hinnan puolesta ja siitä, että vanhojen geelien poisto kuului hintaan. Shellac-geeli olis maksanut 800 bahtia, mutta thaiversion sai 600 bahtilla. Halusin kolmea eri väriä ja mulle luvattiin ne tohon hintaan. Sitten joku pikkupomo tuli kertomaan, että maksimissaan kaks väriä sisältyy hintaan, mutta tekivät kuitenkin mun toiveen mukaan, koska oli luvanneet.


Kambodzalainen neiti teki huolellista ja perusteellista jälkeä. Samaan syssyyn sain vielä manikyyrin, vaikka yleensä se ei kyllä kuulu hintaan. Henkilökunta paikasda on mukavaa, hiukan pikkutärkeetä pikkupomoa lukuunottamatta. Paikka on iso, siisti ja tyylikäs. Kävin siellä syksyllä ripsihuollossa, mutta siinä niillä olinvähän kehittämistä.

Sen jälkeen mä menin vanhana ja väsyneenä nukkumaan ja nuori pari lähti kiertään Khao Sanin yöklubeja. Kadulla on ainakin kolme-neljä klubia, mutta hinnottelu on todellakin överiä. Esimerkiks myöhäsimpään auki olevaan Cliffiin on sisäänpääsy 100 bahtia ja pieni bisse maksaa 200 bahtia (5€). Beach club on tyylikäs ja sisäänpääsy on ilmainen. Paikka toimittaa myös hienomman ravintolan virkaa. Bisse on 90 bahtia. The Club maksoi 150 bahtia ja sisälsi minkä tahansa Vacardin juomam. Paikassa oli pirusti sakkia, mutta ehkä kymmenen länkkyä, jotka kaikki tappeli keskenään. Paikassa musiikki vaihtelee viikonpäivien mukaan ja me missattiin teknotorstai! Toki näiden lisäks Khao Sanilla on raflaa raflan perään, jotka luukuttaa kilpaa musiikkia ja älämölö on korvia hivelevä. Pääosin kaikki menee kiinni kahden kieppeillä.


Nyt aamupalan kautta viimeisen allaspäivän viettoon Bangkokin auringon alla! Palaillaan!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti