perjantai 1. tammikuuta 2016

Hyvää Uutta Vuotta 2016!

Nyt on vuosi vaihtunu ja haluun toivottaa kaikille ihanaa uutta vuotta! Vuosi 2015 sisälsi paljon reissuja. Tammikuu Indonesiassa, toukokuussa Turkissa, kesäkuussa ja elokuussa Espanjassa, nyt täällä. Viime vuoden 157 reissupäivää on antanu paljon, mutta ennen kaikkee opettanu kodin ja läheisten merkityksen. Haleja!


Käytiin päivällä ensimmäistä ja viimeistä kertaa pulahtamassa Ao Nang -biitsillä. Herättiin myöhään ja illalle oli suunnitelmia niin ei viititty ottaa taksiboatia minnekään. Ao Nangin ranta on paitsi huomattavasti vilkkaampi kuin kaks vuotta sitte, myös vesi on sameeta ja ruskeaa. Vähän kuin jokivettä. Pulahdettiin pari kertaa ja notkuttiin auringossa.


Illalla lähdettiin rantakadulle syömään. Mentiin intialaiseen Guru-raflaan, jonka omistaja osas jonkun verran suomee. Hauska heppu, mutta myös ruoka oli taivaallista, vaikkakin arvokasta.


Sen jälkeen mentiin rantaan kattoon ilotulitukset ja lähettään paperilyhdyt taivaalle. Paperilyhtyjen lähettäminen ei oo niin simppeliä kuin luulis. Lyhtyä pitää malttaa pitää kädessä riittävän kauan, että se jaksaa lentää. Meijän molemmat lyhdyt nousu ylös ja vei toiveet mukanaan. Taivas on upeen näkönen, kun siellä on satoja lyhtyjä



Kun kello löi puoliyön, alkoi ilotulitukset Ao Nangin rannan molemmista päistä. Oletan, että paukut lähetettiin jostsin Tonsain huudeilta ja Nopparat Tharalta. Kaks vuotta sitten ne tulitettiin suoraa meidän jaloista. Ilotulitus oli komee, kesti viis minuuttia. Mulla ei oo siitä kunnon kuvaa, kun kuvasin vaan ahkerasti Snapchattiin videoo, haha. 



Loppuilta vietettiin Ao Nangin lyhyellä naarikaadulla kovassa ryysiksessä. Vuodenvaihde oli mielettömän hauska ja meillä oli hyvät bileet! Kuvat puhukoon puolestaan.






Tää neiti ottaa onnellisena uuden vuoden vastaan. Edessä on kaikkee uutta ja jännittävää. Toivottavasti vuoteen mahtuu myös hyviä reissuja, vaikka aionkin viettää enemmän aikaa mun rakkaiden kanssa Suomessa. Tätä reissua on vielä kuukausi jäljellä, joten ensin aion napsia tästä kaiken ilon irti! Wohoo!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti