torstai 26. marraskuuta 2015

Full moon party!

Koh Phangan on Siaminlahdella sijaitseva saari, Koh Taon ja Koh Samuin välissä. Tunnetuin reppureissaajien keskuudessa tää taitaa olla full moon partyista eli täydenkuunjuhlista, joissa kuukausittain kymmenettuhannet reissaajat kokoontuu hulluihin rantabileisiin.


Mekin tultiin tänne niiden takia tähän aikaan. Valmistauduttiin keskiviikkona niin kun suurin osa ja ostettiin fullari-paidat ja otettiin 100 bahtin taksi Haad Rinin kaupunkiin, rannalle, jossa bailut on. Alueella voit jälleen kerran päihtyä mistä ikinä haluat ja alue on täynnä viinabucketteja eri hintoihin myyviä kojuja. Sen lisäksi rannalla on kauppoja ja ravintoloita sekä snack-kojuja. Kaikkee, mitä kunnon bileisiin tarviit. Voit hyppiä valtavalla tulihyppynarulla, tanssia korkeilla tanssilavoilla tai vaikka pulahtaa pimeään mereen miesten valtavaan pisuaariin. Meno ei ollut niin hullua kuin kuvittelin, mutta paljon siellä oli ihmisiä, jotka oli vetänyt pari kolme annosta jotain liikaa.


Me viihdyttiin siellä reilu kuus tuntia, vaikka houkuttelevaa olis ollut nähdä jatkuuko bailut auringonnousuun asti. Tota rantaa sanotaakin auringonnousun rannaksi. Onneks keli oli kirkas ja täysikuu loisti upeesti. Alueella baarit sotti laidasta laitaan musiikkia ja dj:t tanssitti vellovaa ihmismassaa. Järki päässä ja alkoholin käyttö hallussa niin homma on ihan hauska kokemus, reppureissuklassikko.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti