perjantai 25. joulukuuta 2015

Jouluaatto

Aloitettiin meidän jouluaatto tuttavallisesti Subista ja Starbucksista, totta kai. Herätettiin hilpeyttä meijän tonttukuorolla, haha.



Aamupalan jälkeen jaettiin meidän lahjavuoret. Kuusen alle ei pukki täällä ollu lahjoja saanu ja allekirjottanu joutus neljän kuukauden aikana keräämänsä pikkupaketit käärimään muovipussii ja tekeen rusetit jeesusteipistä. Ajatus on tärkein!


Päivä vietettiin 30 asteen helteessä rannalla kuunnellen joululauluja ja fiilistellen. Kirsi osti nuorisolle ja itelleen joululahjaks pikkukieputuksen vesiskootterin perässä. Otin kieputuksen kokeneena vastuulleni filmatisoinnin. Oli kuski laittanu porukan aika koville, mutta ilman ruhjeita selvisivät! Huh.



Illalla mentiin syömään meksikolaisesn pidemmän kaavan kautta. Valittiin ravintola joulukoristeiden perusteella, vaikka Kirsi olikin nohevana ottanut Suomesta pattereilla toimivat jouluvalot mukaan. Porkkanalaatikkoa ja rosollia vähän olis kaivannut, mutta menihän tuo paremman  puutteessa. Ei vais, hyvät mätöt oli!


Safkan jälkeen otettiin pikkune videopuhelu Suomeen, kun äiti ja iskä oli mummulassa viettämässä joulua. Oli niin kiva nähdä niiden naamat melkein neljän kuukauden jälkeen! 


Sitten loppuilta vietettiinkin rantahippaloissa, tai niiden vieressä. Meillä oli oma viltti ja juotavat ja fiilis, mutta päästiin näkeen tulishowta ja taivaalle lähetettyjä lyhtyjä. Täysikuu valasi jälleen niin upeesti! Seuraava sitten uutenavuotena. Saa nähdä, mihin full moon -hippaloihin päädytään.




Illan kohokohta tais olla, kun velipoika pääs soittamaan rantaraflaan: 


Kaikesta joulufiiliksen puutteesta huolimatta, saatiin oikein kiva ja ikimuistonen reissujoulu kasaan! Tänään on veto pois, joten lataillaan varmaan akkuja uuteen vuoteen ja mietitään seuraavaa liikettä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti