keskiviikko 23. joulukuuta 2015

Joulufiiliksen etsintää

Jouluaaton aatto on aina ollu mun vuoden lempipäivä, mutta nyt päivä on ollut kaikkea muuta. Kaikki joulufiilis on kateissa. Jos haluaa jouluhössötystä karkuun niin todellakin kannattaa valita muslimimaa reissukohteeks. Täällä on vähän valoja siellä täällä ja tonttulakkeja myynnissä, mutta muuten joulu ei näy täällä muuta kuin länkkyturistien määrän triplaantumisena viime viikkoon nähden.


Me ollaan jälleen vietetty päivät rannalla. Cenangin ranta on huomattavasti viime viikkoa ruuhkaisempi.  Täällä kuitenkin suurin osa lomailijoista on paikallisia ja jostain syystä ne tulee rannalle vasta ennen auringonlaskua. Neljästä kuuteen ranta on paljon ruuhkaisempi kuin puolilta päivin. Kyllä me tästä kohta ryhdistäydytään ja lähdetään ettimään uusia paikkoja. Auringonlaskut Cenangilta on kyllä viimesen päälle, ja sen täl auringonlaskufanille on melkein tärkeintä, haha.





Tänään käytiin The Pizza Maker -nimisessä pitseriassa syömässä ja voin kertoo, etten oo niin hyvää pitsaa syönyt ikinä. Paikan omistaa italialainen mies ja pitsauuni on pyhä, kukaan muu ei siihen koske. Vaikka paikka on suht arvokas, pitsasta saa pulittaa nelinkertasen summan paikalliseen ruokaan nähden, niin se on joka latin arvosta. Erityisrespectit kasvispitsojen määrästä! Nam.


Langkawin shoppailumahdollisuudet on muuten aika kämäset. Kojuja on kyllä pilvin pimein, mutta vaatteet on melko epämuodikkaita ja arvokkaita laatuunsa nähden. Täällä myös monet puljut pitää fixed pricet eli tingattavaa ei ole. Ollaan koitettu ettiä jotain vähän kivempaa kolttua joulun viettoon, mutta nyt on niin, että samoilla vanhoilla kuteilla on mentävä. Täällä mekot maksaa seitsemästä eurosta ylöspäin, mutta laadultaan nää ei oo edes sen arvosia. Muutenkin viis euroa on mun kipuraja näissä turrekrääsävaatteissa, jotka hajoo pesuloissa ja kovassa käytössä kuukauden aikana.

Tänään fiilisteltiin valkosta joulua Cenangin toisessa päässä, mihin ihmiset ei jaksa kävellä. Siellä saa olla rauhassa, hiekka on valkoista ja vesi kirkasta. Cenangin  rannalla käy koko ajan kiva tuulen vire, joten auringon ottaminen ei oo tuskasta. Sitäkin petollisempaa toki, haha. Tänään ihan mielettömän komeet myrskypilvet kiersi meidän ympärille ja harmittaa, etten saanut sitä kuvattua hyvin. 


Nyt aion nukkua hyvin, aloittaa aamun kajauttaen Buddysta kunnon joulubiisit ilmoille, vetästä tonttulakin päähän ja kaivaa sen joulufiiliksen vaikka rantahiekasta! Ihanaa joulua ihan kaikille!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti