keskiviikko 2. joulukuuta 2015

Synttäreitä ja sadepäiviä Taolla

Taolla elämä rullaa kovin lepposasti. Sadekausi on muistutellut itsestään pilvisillä ja välillä sateisilla päivillä, mutta se ei menoo haittaa. Lauantaina käytiin Idan kans italialaisessa Farangossa syömässä sairaan hyvät pitsat ja tuettiin Saireen ruotsalaiskapakkaa istumalla siellä vähän iltaa. 


Sunnuntaiaamu oli sateinen ja toivo rantapäivästä menetetty, mutta iltapäivää kohden kirkastu. Lähdin Idan kanssa kapuaan Mango View pointille toista kertaa. Ihan kun en kerrasta uskonut, kuinka rankka setti se on. Homma oli ihan sama kuin tyttöjen kanssa syyskuussa eli kolme hikistä kilometriä 300 metrin korkeuteen 30 asteen lämmössä. Me tehtiin se ja oltiin jälleen ainoot jalkasin! Näköalapaikan pääsymaksu oli noussut jo 100 bahtiin, syyskuussa oli 50b.




Illalla istuttiin iltaa vuorostaan Rockissa tulishowta ihmetellen ja musiikkia kuunnellen. Maanantai oli aamusta asti sateinen ja vietettiin koko päivä notkuen kahviloissa ja bilistä pelaten. Illalla käytiin ottamassa Kaisan kans manikyyrit ja pedikyyrit hintaan 300 bahtia. Oli kyllä hyvää jälkee. Meinataan mennä vielä hierontoihin samaan paikkaan.


Tiistaina oli Kaisan 20-vuotissynttärit ja varmaan parhain lahja auringonpalvojalle oli sääennustuksista huolimatta täydellinen auringonottokeli. Käytiin meijän uudessa lempparikahvilassa New Heavenissa aamupalalla ja vietettiin päivä altaalla. Vaihdettiin Lotuksen (oltiin tässä lafkassa syyskuussa) Mountain view -hostelliin, että saadaan altaat käyttöön. Kahden hengen huoneet tuulettimella ja wifillä maksaa 550 bahtia yö. Ilmastointia kyllä on välillä ikävä...



Kävin tiistaina huollattamassa mun ripset Silver Sands -resortin spassa ja vaikka hinta oli suolanen 1500 bahtia (~40e), laatu vastas kerrankin sitä, mitä halusin. Mikä tärkeintä, niillä oli volyymiripsiä, vaikkakaan ei niin pitkiä kun halusin, mutta tähän hätään 15 millimetriä oli unelmien täyttymys. Työ kesti tunnin, palvelu oli hyvää ja asiakas tyytyväinen.


Ostin New Heavenista porkkanakakun ja suklaabanaanikakun palat, että synttärisankari saa edes jonkinlaisen kakun korvikkeen ja jonkun, mistä puhaltaa kynttilät. Kaikki tämmöset on vähän sovellettava reppureissuoloihin, mutta hyvin lahjapakettikin taipui muovipussista ja haavateipistä.


Illalla mentiin Saireella AC:hen syömään. Kerättiin pöytä täyteen herkkuja ja syötiin niin, että napa paukkuu. Uusi lemppari on ehdottomasti red snapper -fisu. 


Ilta jatkui Sunsetin ja Lotuksen rantabileissä. Väkee oli paljon liikkeellä ollakseen tiistai ja pub crawlin välipäivä. Bileet oli hyvät kaikkialla!




Illalta on hirveen vähän kuvia, valitettavasti, ja meijän miesvahvistus onnistuu piilottelemaan niistä kaikista. No, pääasia kai, että oli hauskaa! Tänänen onkin sitten mennyt syöden ja maaten. Tääl on muuto piru kuuma eikä sateesta nyt tietookaan!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti