maanantai 12. lokakuuta 2015

Sama meno jatkuu

Neitien päivät on sujunu melko rennosti. Ohjelma kutakuinkin tää:





Mui Ne beach on viihdyttänyt meitä kovilla aalloilla. Meri on siks just hieno, kun se ei oo mikään päivä samanlainen. Tänään aallot ja virtaukset oli niin kovat, että ei me uskallettu paljon edes pulikoida.


Tropical Minigolf maksoi oluen kanssa 120 000 dongia ja siellä on 18 rataa. Paikka on tehty kivaks ja viihtyisäks, mutta radat on kärsiny jonkun verran. Viettää paljon ja säröt vie palloo mennessään. Mestaria se ei toki haitannut ja voitto oli suvereeni.


Meijän ehdoton kantismesta on Portside -rafla! Siellä on huippuihana henkilökunta, hyvä ruoka ja bilispöytä. Koska kukaan ei oo seppä syntyessään, vaatii kovaa treenaamista, mutta mikäs siinä treenatessa, kun sai soittaa suomimusaa ja juoda ilmasia mojitoja.


Täällä on viikonloppu ainoa aika, kun porukkaa on liikkeellä, joten mekin oltiin. Oltiin Dragon Beachissa, tällä kadulla on kaks muutakin yökerhoo, mutta ne on vielä enemmän venäläisten vallottamia.


Tänään alotettiin terveellinen elämä säntäämällä klo 5:30 lenkille. Auringonnousu oli kaiken sen arvoinen ja uhotaan tekevämme se sama huomennakin.


Mui Ne alkaa olla niin nähty. Paikka on kiva, mutta tosi raihallinen ainakin näin off seasonilla. Rafloja (pääosin seafoodiin erikoistuneita) on paljon, mutta siihen se melkein jää. Nyt on aika poistua, kun kaupungista ei saa taxosalaattia eikä GoPron laturia. Huomenna hiekkadyynit ja keskiviikkona bussi kohti Saigonia. On jäänyt vallan esittelemättä Reissuhattu Vietnam Edition, joten täältä pesee:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti