tiistai 22. syyskuuta 2015

Ripsiä, ripsiä...

Tän päivän suuri missio oli saada uudet ripset. Kävin Suomessa huollossa viikko ennen lähtöä ja nää oli jo kaikesta merivedestä ja hiestä (ja mistä lie muusta...) riutuneet. Millään en olis huoltoon mennyt, koska tosiaan Suomessa oon yhdestä ainoasta paikasta saanut riittävän näyttävät volyymiripset. Valitettavasti en voi hovihuoltajaa tänne lennättää, joten vaihtoehto oli tyytyä vähempään.


Täällä ei mestat tuntenut volyymiripsiä, sydän särkyi jo siitä. Täällä arvostetaan luonnollisuutta ja ohuita ripsiä, toinen särö sydämeen. Täällä et voinut millimetreittäin vaatia pituutta, vaan pituudet oli S, M ja L. L ei ainakaan vastannut tätä mun 17 milliä, mutta siihen oli tyydyttävä. Myöskään paksuuksissa ei kaikkialla ollut eroja.

Päädyin lopulta tohon Soi Rambuttrilla sijaitsevaan Darin kauneushoitolaan. Siellä ripsenpidennykset maksoi 800 Bahtia eli 20 euroa. Täällähän ei huolleta vaan poistetaan ensin kaikki ja laitetaan uudet tilalle. Täällä laittaja kauhisteli sitä, että Suomessa siistitään rivi ja laitetaan tippuneiden tilalle uusia. Rasittaa kuulemma omia ripsiä kovasti. Kerroin sille, ettei Suomessa kukaan ottais näitä, koska laittoi huitelee sadan euron pintaan, huollossa nyt helposti säästää puolet, vaikkei sekään edullista ole.

Mulla ei oo Suomessa eikä täälläkään hinta ykköskriteeri vaan se, miltä nää mun elämän rakkaudet näyttää. Darinissa tehtiin hygienistä ja hellävarasta työtä. Mulla on ollut nää ripset viis vuotta eikä kertaakaan poistettu ja se poisto tuntu kyllä inhottavalta. En tiedä, menikö siinä joku vikaan vai mitä. Mutta ihan positiivista oli nähdä omatkin ripset viiden vuoden jälkeen, ahhaha.


Yläkuvassa siis vanhat ripset, sitten omat reppanat ja nää uudet. Varmasti ihan kuka tahansa muu olis näihin tyytyväinen. Darinia voi suositella ja oli suht edullinen, koska monessa pyydettiin tuhattakin Bahtia. Allergisoimatonta liimaa täällä ei käytetä juuri missään eli se kannattaa huomioida. Tota liimaa sai myös tovin kuivatella ennen silmien avaamista.

No, nyt onneksi on ripset ojennuksessa! Suosittelen kyllä laitattamaan täällä ripset, koska säästät sen 80 eurookin Suomeen verrattuna. Tossa työn jäljessä ei ainakaan mitään valitettavaa! Sehän pahe näissä on, että näihin jää sairaalloisesti koukkuun. Harkitkaa siis tarkkaan! ;)

Seuraava mission on valloittaa tän cityn valtavat ostoskeskukset ja etsiä tälle takkutukalle kesyttäjää... Ei ihan mitkä vaan hoitosuihkeet näytä tehoovan. Ainiin, täällä on muuten suhteellisen hankalaa löytää tavallisia kasvokuorintoja ja -voiteita, koska aasialaisilla on tarve valkaista omaa kasvojen ihoa. Esim. 7/11 ja siellä Chiang Main isossa kosmetiikkaliikeessä suureen osaan oli lisätty joku ihoa vaalentava partikkeli. No way!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti